Кабини

Проектирани с внимание към всички функционални изисквания за архитектура, комфорт и първокласен дизайн на интериора, с качествени материали и проверени технологии, кабините от линията FIRST задават стандарти. Лесни за инсталиране и безопасни за ползване, те са разработени и изпитани в съответствие с EN 81-20/50 и могат да бъдат изпълнени според специфичните изисквания на всеки един проект.

Стилни и елегантни, изработени от материали с високо качество, те ви приканват да се качите. Приемете поканата… и натиснете бутона. Секунди след затварянето на масивната сигурна врата ще се пренесете на желаното от вас място, благодарение на най-прецизното и изпитано задвижване, които използваме. Разгледайте моделите и се обърнете към нашия квалифициран персонал или към нашите доверени партньори за монтаж и сервиз.

Модел „Classic”

кабини, Кабини

Модел „Classic”

Практичен дизайн със стени от стоманени панели с полиестерно покритие в сив цвят (RAL 9006). Хубав, плосък таван с прави контури, идентичен със стените. LED осветление в едно централно разположено тяло, излъчващо естествена бяла светлина. Тънка елегантна бутониера, разположена по цялата височина на кабината, изработена от неръждаема стомана. Модерно огледало на задната стена, което подхожда на обстановката. Сигурен и удобен за хващане парапет с кръгла форма от Inox Satine. Под в стилен черен цвят от износоустойчив полиестер.

Модел „Lux IL”

кабини, Кабини

Модел „Lux IL”

Първокласен дизайн с гладки стени от висококачествен MDF с метализирано покритие в цвят графит. Елегантен, огънат дъгообразно, стоманен огледален окачен таван. Паралелно LED осветление в две успоредни тела, разположени около бутониерата и отстрани на тавана, излъчващи естествена бяла светлина. Елегантна 3D бутониера по цялата височина на кабината, изработена от неръждаема стомана. Огледало на задната стена, което подхожда на обстановката. Сигурен и удобен за хващане парапет с кръгла форма от Inox Satine. Подова настилка в подходящ светло сив цвят от устойчив на износване технически камък.

Модел „Lux White”

кабини, Кабини

Модел „Lux White”

Актуален дизайн с гладки стени от висококачествен ламиниран PVC в бял цвят. Хубав, плосък таван с прави контури от MDF с метализирано покритие. Паралелно LED осветление в две успоредни тела, разположени около бутониерата и на тавана, излъчващи естествена бяла светлина. Елегантна 3D бутониера по цялата височина на кабината, изработена от неръждаема стомана. Модерно огледало на задната стена, което подхожда на обстановката. Сигурен и удобен за хващане парапет с кръгла форма от Inox Satine. Подова настилка в стилен черен цвят от устойчив на износване технически камък.

Модел „Lux Black”

кабини, Кабини

Модел „Lux Black”

Модерен дизайн с гладки стени от висококачествен MDF с метализирано покритие в черен цвят. Хубав, плосък таван с прави контури. Паралелно LED осветление в две успоредни тела, разположени около бутониерата и на тавана, излъчващи естествена бяла светлина. Елегантна 3D бутониера по цялата височина на кабината, изработена от неръждаема стомана. Модерно огледало на задната стена, което подхожда на обстановката. Сигурен и удобен за хващане парапет с кръгла форма от Inox Satine. Подова настилка в актуален бял цвят от устойчив на износване технически камък.

Модел „Lux IS”

кабини, Кабини

Модел „Lux IS”

Първокласен дизайн с гладки стени от висококачествена неръждаема стомана Inox Satinе. Елегантен, огънат дъгообразно, стоманен огледален окачен таван. Паралелно LED осветление в две успоредни тела, разположени около бутониерата и отстрани на тавана, излъчващи естествена бяла светлина. Елегантна 3D бутониера по цялата височина на кабината, изработена от неръждаема стомана. Модерно огледало на задната стена, което подхожда на обстановката. Сигурен и удобен за хващане парапет с кръгла форма от Inox Satine. Подова настилка в актуален бял цвят от устойчив на износване технически камък.

Scroll to Top