Кои сме ние

FIRST е нашата нова линия електрически, хидравлични, пътнически, товарни и автомобилни асансьори, платформи за общодостъпна среда, ескалатори, травелатори и паркинг системи от Илия Златанов, основателят на ИЗАМЕТ – най-голямата компания за производство на асансьори и ескалатори в България, с над 25-годишен опит. Основана през 1991 година, компанията е единственият пряк наследник на „Първа Частна Асансьорна Фабрика”.

Проектирани и произведени за осигуряване на надеждност, тиха работа, комфорт и енергийна ефективност, съоръженията от линията FIRST идеално се вписват във вътрешността или външната част на сградата. Ние предлагаме технологии от следващо поколение и уникални инженерни решения за изграждане на нови съоръжения, оптимизиране и модернизиране на съществуващи.

Продуктите на ИЗАМЕТ са добре известни със своите качество и надеждност и са предпочитани в много страни като: Италия, Норвегия, Швеция, Малта, Полша, Гърция, Кипър, Македония, Албания, Молдова, Украйна, Русия, Казахстан, Узбекистан, Австралия и Доминиканската република.

Повече от 25 години опит в производството на асансьори и ескалатори
Над 14 000 произведени и инсталирани съоръжения
Обща производствена площ над 14 000 m2