Подове

Линията FIRST предлага отлични подове, осигуряващи устойчивост срещу износване и намаляващи риска от подхлъзване, които същевременно остават лесни за почистване. В зависимост от интериора и предназначението на асансьора можете да откриете различни подови настилки. Стандартно подовата настилка се изпълнява от полиестерни износоустойчиви плоскости, технически или природен камък. В зависимост от спецификата на обекта и настилката на етажната площадка може да бъде и от друг материал.

Полиестерни плоскости

Леки  и  лесни  за обработка, позволяват  бърз монтаж  и подмяна.  Не  е  необходима  специална  подготовка на  основата  преди полагане. Освен  естетическа  функция  и  много  добри  физико-механични характеристики,  осигуряват и добро ниво на шумоизолация.

Технически камък

Изработени от 95% естествен гранит с бял или черен цвят и 5% полиестерна смола, с отлични здравина, топлоустойчивост и антибактериалност, подходящи за всеки вкус, дизайнерско решение и визия. В допълнение конструкцията на нашите кабини позволява настилки по желание да се поставят направо на обекта.

подове, Подове

LC-QB 7233

подове, Подове

Бял гранит

подове, Подове

Черен гранит

Scroll to Top