Тавани

Линията FIRST предлага красиви и функционални тавани в съвременен стил, които отлично допълват визията на асансьорите и отговарят на разнообразни естетически, функционални и бюджетни изисквания. Идеални както за нови, така и за модернизационни проекти, те допринасят за увеличаването на комфорта в кабината, докато изпълняват изключително амбициозните изисквания за безопасност на асансьора.

Плоски тавани

тавани, Тавани

Плоски тавани

Отлично качество, висока функционалност и комфортно ориентиран дизайн. При плоските тавани и четирите страни са с прав контур. Облицовката е идентична с тази на стените на кабината. Изпълняват се в комбинация с монтирано на тях или монтирано на тях и около бутониерата бяло LED осветление. Възможна е и изработката с индивидуален дизайн.

Овални тавани

тавани, Тавани

Овални тавани

Изработени от висококачествена неръждаема стомана Inox Satine, огънатите дъгообразно овални тавани придават на кабината обем и създават усещането за повече пространство, превръщайки престоя във визуално изживяване. Комбинират се отлично с монтирано на тях и около бутониерата бяло LED осветление. Възможна е и изработката с индивидуален дизайн.

Scroll to Top